Refurbished iPhone XS bij Forza Refurbished

Refurbished iPhone XS

Een refurbished iPhone XS bij Forza is net zo betrouwbaar als een nieuwe iPhone. Forza biedt drie productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Deze condities hebben alleen betrekking op het uiterlijk van het toestel. Van binnen is elk refurbished apparaat 100% functioneel en evenaart het de kwaliteit van een nieuw toestel. Dit betekent dat je de prestaties krijgt die je verwacht van een premium iPhone, zonder de nieuwprijs te betalen.

Drie jaar garantie en flexibel retourbeleid

Bij Forza Refurbished krijg je maar liefst drie jaar garantie op Apple-producten, inclusief de iPhone XS. Dit geeft je extra gemoedsrust, wetende dat je toestel gedekt is voor een lange periode. Bovendien biedt Forza een flexibel retourbeleid: als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 14 dagen eenvoudig en kosteloos retourneren.

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Bestel je je refurbished iPhone XS op zondag tot en met vrijdag vóór 22:30 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag al afgeleverd. Forza Refurbished staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, die altijd klaarstaat om je te helpen met al je vragen en zorgen.

Duurzaamheid en kostenbesparing

Door te kiezen voor een refurbished iPhone XS draag je bij aan een duurzamere wereld door elektronisch afval te verminderen. Daarnaast bespaar je tot wel 60% ten opzichte van de nieuwprijs, wat betekent dat je een premium toestel krijgt voor een fractie van de kosten.

Comments zijn uitgeschakeld.